Upršaná súťaž v Pečeňanoch

15.05.2010 14:00

15.máj.2010 Súťaž Pečeňany

15.mája.2010 sa náš zbor zúčastnil pohárovej súťaže v Pečeňanoch kde sme mali zastúpenie v mužskom a ženskom družstve. Počasie nám moc neprialo. Na rozmočenej trati za sprievodu studeného vetra a dažďa sa na štartovú čiaru postavilo družstvo mužov, ktorý odštartovali ako 30 družstvo v štartovej listine. Po štarte prebehlo všetko podľa plánov okrem nalievača, ktorý trochu zaváhal pri vytiahnutí savice z kade. Po zo streknutí terčov sa časomiera zastavila na čase 16,31s s dosiahnutím tohto času sa naši muži umiestnili na 11 mieste

O 10 družstiev neskôr sa na základni pripravili naše ženy. Po odštartovaní sa prejavila menšia tréma u košiarky, ktorej závit na koši sadol až na druhý krát. Už sa zdalo že je všetko v poriadku a v tom sa na rozdeľovači odopla pravá céčka, ale skúsená rozdeľovačka nespanikárila. Zastavila ventil na rozdeľovači a pripojila céčku na späť. Po zo streknutí terčov sa časomiera zastavila na čase 25,73s s týmto časom sa naše ženy umiestnili na 11 mieste.

Po upršanej a uzimenej Sobote sa naše družstvá pobrali domov pripravovať sa na obvodovú súťaž, ktorá sa koná v sobotu 22.mája.2010 v Malých Hosťach.  

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.